Matkatavoitteet ja uudet unelmat

kuva.Aika kertoa minkälaisia matkatavoitteita ja uusia unelmia olisi vuodelle 2019, tai muille vuosille:
1. Tunnen että on aika muutokselle ja mahdollisuuksille, jollekin uudelle. Aion harkita tarkemmin eri matkakohteita sun muuta. Joihinkin kohteisiin haluan palata ja joihinkin en. Ennen menin vain junilla sinne mitä sattui olemaan kohteissa joissa olin ja myös busseilla. Joskus on kiva olla pidempi aika kohteessa jossa on jo valmiiksi kaikkea, tai sitten kaikkea lähellä. Joskus vähemmän on enemmän. Olen miettinyt kohteita joissa olen tuntenut oloni aidosti onnelliseksi. Olen aika itsepäinen kohteiden ja unelmieni suhteen. Myös ilmastonmuutoksen kannalta kaikkien kannattaisi alkaa nyt suosia slow travel ilmiötä: valitse suosikkikohde jossa vietät aikaa usean eri kohteen sijaan. Olen päättänyt ettei minun tarvitse käydä joka paikassa, vaikka jonnekin kyllä haluan. Haluan kohteisiin joissa olen tuntenut oloni tervetulleeksi, se on nykyään ihan ykkösvaatimus. Nomadius voi olla kokeilemisen arvoista mutta pidemmän aikaa se on aika stressaavaa pakata kamat joka päivä ja vaihtaa paikkaa joka hetki. Mikä on

Lue koko postaus tästä