Matkavinkit Tallinnaan

Tallinna on puolen vuoden aikana tullut hyvinkin tutuksi. Ajattelin jakaa matkavinkkejä Tallinnaan. Jaottelin postauksen kolmeen osaan, eli matkavinkit jos on muutaman tunnin, päivän tai viikonlopun Tallinnassa. 

Muutama tunti aikaa Tallinnassa:
Mikäli sinulla on aikaa Tallinnassa vain muutama tunti, suosittelen käymään ainakin Rotermannin alueella. Rotermannin alueella on upeaa arkkitehtuuria ja hyviä ruokapaikkoja. Muutamassa tunnissa ehtii myös käymään nopeasti vanhassa kaupungissa ihailemassa kauniita rakennuksia. Vanhassa kaupungissa on paljon hyviä kahviloita, joissa kannattaa myös käydä. Mikäli kaupat kiinnostaa ja on vain muutama tunti aikaa, kannattaa käydä Rotermannissa ja Viru-keskuksessa. Näissä kummassakin on kauppoja, joita ei Suomessa ole kuten Bershka ja Stradivarius.


Päivä aikaa Tallinnassa:
Mikäli sinulla on päivä aikaa Tallinnassa, kannattaa käydä syömässä hyvin. Tallinnassa on ihan mahtavia ravintoloita. Suosittelen silti etsimään ruokapaikan jostakin muualta, kuin ihan Vanhankaupungin ytimestä. Hintataso vanhassa kaupungissa on korkeampi, joten siksi suosittelen hakemaan ravintolan hieman syrjemmästä. 
Mikäli kaupat kiinnostavat myös, suosittelen päivän matkalle kiertämään keskustassa olevia liikkeitä ja kauppakeskuksia. Kaupoissa menee helpolla kauan

Lue koko postaus tästä