Matkavinkki: elokuvien kohteet

kuva.
Matkavinkit elokuvien maisemiin, fiktiota ja myös todellisiin tapahtumiin. Sherwoodin metsä Englannissa, lähellä Sheffieldiä. Kuninkaallinen metsä on Suomellekin melko tyypillinen, mutta siellä on asunut legendan mukaan Robin Hood. Metsässä on nähtävänä erittäin vanha tammi, joka legendan mukaan oli Robin Hoodin piilopaikka. tammi on iältään 1000 vuotias ja äänestetty Englannin suosituimmaksi puuksi. Puu on niin tunnettu että sitä on kopioitu myös muualle maailman kaupunkeihin. Olen nähnyt tämän metsän kerran illalla mentyäni bussilla Lontoosta Sheffieldiin.

Travel tips to movie locations and to locations inspired by movies: Sherwood forest in UK has a legend of Robin Hood. Legend says Major Oak was a Robin Hood’s shelter. 
kuva.
Hacienda Napoles
(suom. Napolin tila) oli Escobarin tila Kolumbiassa Medellin-Bogotassa. Siellä voit nähdä vanhat rakennukset joissa asuttiin aiemmin, mutta sen lisäksi myös dinosauruspatsaat, villieläimiä kuten vapaana vaeltavia virtahepoja, hylätty vesipuisto, hylätyt uima-altaat, puutarhat yms. Escobar rakensi sen ajan mahtavan tilan, tosin rakennukset ovat jo rapistuneet. Virtahevot villiintyivät ja asuvat nykyisin alueen joella, ennen niitä

Lue koko postaus tästä