Matkavuosi 2019

Ihanaa alkanutta uutta vuotta ja uutta vuosikymmentä! Joululoman jetlag ja pahin töihinpaluuangsti alkavat viimein helpottamaan, joten on aika luoda katsaus viime vuoden matkoihin. Matkavuosi 2019 oli ikimuistoinen ja itse asiassa kaikki vuoden matkahaaveet toteutuivat, vaikka työkiireet rasittivatkin arkea. Matkasimme viime vuonna palmuparatiiseista lumivuorille – tässä matkavuoden 2019 kohokohtia:
Tasmania
Vuosi 2019 alkoi Sydneyn ilotulituksia seuraten ja olimme edelleen häähuumassa. Juhlistimme häitämme omaan tyyliimme reilu vuosi sitten täällä Sydneyssä läheisimpien ystävien ja perheen kanssa. Tammikuun lopulla suuntasimme pidennetyn viikonlopun mini-häämatkalle Hobartiin Tasmaniaan. Majoituimme Hobartissa ihanassa MACq01 -hotellissa, joka tarjosi sekä tyylikästä luksusta että mielenkiintoisia tarinoita Tasmanian hurjasta historiasta. Reippailimme Cape Hauyn huikeissa rannikkomaisemissa ja nautimme Hobartin mielenkiintoisesta ravintolatarjonnasta. 

Lue lisää:
Täydellinen mini-moon Hobartissa
Cape Hauy – Vaellus Tasmanian jylhissä maisemissa
Hobart – Australian kuumin foodie-kohdeMelbourne ja Great Ocean Road

Pääsiäisen aikoihin teimme muutaman päivän töitä Melbournesta käsin, mikä mahdollisti myös sukuloinnin ja kaupunkiin tutustumisen. Yllätykseksemme saimme kuin saimmekin pöytävarauksen Atticaan, joka on Australian nimekkäin ravintola. Vuonna 2010 tuo