Mattakukkaa

Heipähei kaikille! Mie sain panostettua kynsien laittoon pitkästä aikaa. Kaivoin nimittäin leimasinvermeet esille ja sain leimattua kynnet! Ja vieläpä ihan tuplaleimauksilla! Iso musta rasti seinään, jei! Vaikka eihän nämä menneet (taaskaan) ihan suunnitelmien mukaan, mutta olen tyytyväinen lopputulokseen.


Ensimmäiseksi mie valitsin pohjalakaksi China Glazen lakan Cherish. Voi että mie tykkään vieläkin näistä Romantique kokoelman lakoista ^.^ Vaikka onhan näissä hieman haastetta lakattessa, mutta pieni haaste aina silloin tällöin piristää 😉
Tällä kertaa Cherish vaati kolme kerrosta tasaiseen lopputulokseen, mutta muistelisin päässeeni joskus kahdellakin kerroksella.

Päälle leimasin alkuun Romantique kokoelman kahdella muulla (en muista millä) lakalla, ja ne ei näkynyt kynsillä yhtään, niin piti ottaa plan B käyttöön ja kaivaa uudet Konadin musta ja valkoinen leimauslakka esiin. Johan alkoi toimimaan! Mie tykkään tästä Konadin uudesta mustasta leimauslakasta paaaljon enemmän kuin vanhasta, joka vaan sotki kynsinauhat ja oli pirun vaikea siistittävä. Tämä on helpompi tapaus.

Leimat löytyivät ÜberChic laatasta 1-02. Piti valita suht varmasti toimiva laatta näin pitkän ajan

Lue koko postaus tästä