Me mennään ensi kuussa naimisiin!

Noin viikko sitten pyörähti maaliskuu käyntiin, joka tarkoittaa sitten sitä, että vihdoin voi sanoa, että me mennään ens kuussa naimisiin, ääk!

Häät on itse suunnittelun ohella alkaneet näkyä elämässä mm. siten, että meillä töissä koko markkinointiosasto nyt ainakin odottaa super innolla meidän häitä! Tavallaan se on ihanaa, että he jakavat intoni, mutta tavallaan alkaa jännittämään, kun minun ja Visan lisäksi ihmiset ovat alkaneet odottaa jo ihan oikeasti häitämme. Itse kukin alkaa jo varailemaan hotelleja häidemme ajaksi, ostamaan lentolippuja, miettimään vaatetusta, ottamaan lomaa sen viikon ja molemmilla meillä tietenkin töissä jo aletaan suunnittelemaan häämatka-ajan poissaoloamme. Häät alkavat siis konkretisoitua vihdoin monelle muullekin kuin vain meille itsellemme.


To do -lista alkaa myös olla jo todella hyvällä mallilla ja periaatteessa tekemättä on enää (suurinpiirtein) seuraavat asiat:

Bestmanin puvun hankkiminen
Johannes-bestmanin puku on vielä hankkimatta, kun taas muilla miehillä on jo puvut hankittu. Samoin meillä naisilla puvut on kuosissa jo.

Hääpapin ja kanttorin varaaminen/tapaaminen
Odotamme parhaillaan papin yhteydenottoa, jonka ymmärtääkseni

Lue koko postaus tästä