Meidän 3-vuotias


Meillä on pian 3-vuotias lapsi, ei enää taapero. Onhan hän osannut jo paljon uusia taitoja pitkään, mutta nyt viimeistään siirrytään lapsen vaiheeseen virallisesti. Huisia, että meidän esikoinen on jo niin iso lapsi. Eikä ole enää kuin 3-vuotta ja hän jo aloittaa esikoulun, kyllä se aika vaan menee nopeasti. Vastahan hän syntyi 26.2. Hän vietti aikaa keskolassa infektion takia tiputuksessa sekä kävi läpi sinivalohoidon ja pääsimme kotiin vasta naistenpäivänä.

Mitä meidän 3-vuotias jo osaa? Kävely on vaihtunut ajat sitten vinhaan juoksuun ja monien asioiden tekeminen on kissa hiiri leikkiä. Meillä tykätään paljon Ryhmä hausta. Keskitytään tarkkaan rakenteluun palikoilla ja legoilla. Autoilla leikkiminen on edelleen yksi parhaista.

Hampaiden pesu on hirvitys ja vesikammo on paha, etenkin jos sitä vettä laitetaan päähän. Hänen itsensä kaatamana ongelmaa ei ole. Vauvauintiin menoa myös jännitettiin, että siitä tulee yhtä huutoa ja sain toruja siitä, että enhän minä voi häntä sinne viedä kun vaan huutaa ja vauvat säikkyy. Mutta

Lue koko postaus tästä