MEIDÄN ENSIMMÄINEN INSEMINAATIO


Meidän ensimmäinen inseminaatio tehtiin tämän viikon tiistaina ja nyt jännitetään lopputulosta! Virallinen testipäivä on vasta 2.7. eli vajaa pari viikkoa pitää vielä odotella. 🙂 Voi, kunpa nyt olisi meidän vuoro ja raskaustesti näyttäisi positiivista testipäivänä. <3 
Kuten aiemminkin, aloitin Letrozolit kierronpäivänä 3. Söin niitä viiden päivän ajan annostuksella 5 mg päivässä. Tässä kierrossa käytössäni on taas Clearbluen advanced hedelmällisyysmonitori, jolla aloitin ovulaatiotestit kp 10. Heti ensimmäisenä päivänä ruudulle ilmestyi teksti KORKEA. Monitori oli havainnut, estrogeenin nousun ja näin ollen korkean hedelmällisyyden päivät olivat alkaneet. Monilla naisilla estrogeeni nousee ennen ovulaatiota. 
Kierronpäivänä 12 meillä oli varattuna ultraääni klinikalle. Oikeasta munasarjasta löytyi 25 mm follikkeli ja limakalvo oli 8,8 mm. Lääkkeellä oli todella hyvä vaste ja tilanne näytti siltä, että inseminaatio tehtäisiin jo seuraavana päivänä. Koska follikkeli oli oikeassa munasarjassa, sain reseptin Pregnyl irrotuspiikille. Irrotuspiikki laitettaisiin klinikalla inseminaation jälkeen ja sillä varmistettaisiin munasolun irtoaminen. 

Seuraavana päivänä Villelle kävi hoitamassa oman osansa aamupäivällä. Siittiöiden pesuun varattiin