Meidän hometalon tarina ja OmaLaina.fi

Kaupallinen yhteistyö OmaLaina.fi
Kun taapero tulee pää edellä kaksikerroksisen omakotitalon portaat alas ja vanhempina molemmat käymme sekunnin murto-osien aikana kauhun hetket, selviääkö toinen hengissä ja samalla nähden sen pahimman lopputuleman sielujemme silmin. Kun tämä oli jo kolmas kerta, kun joku perheenjäsenistä kaatui liukkaat portaat alas, syntyi päätös muuttamisesta yksitasoiseen omakotitaloon. 
Neljä lasta, kaksi kissaa, riittävästi neliöitä omaavia yksitasoisia omakotitaloja ei ole joka oksalla. Porvoosta löytyy kuitenkin 250 neliön koti ja neliöihin sisältyy vielä uima-allas. Mieli kuplii, olisiko tässä meille ikuinen koti, jonka vuoksi voisimme luopua kesämökkihaaveistakin ja saada kaksi asiaa yhdellä iskulla. 
Lähdemme katsomaan taloa, ihastumme suojaisaan pihaan, avaroihin tiloihin, isoihin ikkunoihin ja tilavaan uima-altaaseen, josta yhdessä pihan kanssa tulisi meille samalla kesäparatiisi.
Olemme varovaisia, unohdammekin välillä talon, käymme katsomassa uudelleen, saamme selville, että talo on täysin remontoitu ja uima-allasosasto täysin uusittu. Emme vieläkään uskalla tehdä päätöstä vaan kuntotarkastajaa pyydämme poraamaan pohjalaattaan asti talon eri kohtiin reikiä ja tekemään kosteusmittauksia ja kaikki arvot ovat rutikuivia.

Lue koko postaus tästä