Meidän jouluperinteet

Tänä vuonna on minun ja Visan toinen yhteinen joulu. Vaikka joulumme on vasta toinen yhdessä, meille on kehittynyt jo omat rutiinimme, jotka on koottu molempien perheiden joulutavoista ja olemme lisänneet omia joulujuttujamme myös joukkoon.
Ensimmäisen joulun vietimme erillämme, koska olimme seurustelleet vasta hetken. Tuolloin olimme erossa ensimmäistä kertaa pidemmän aikaa (viikon) seurustelumme alettua. Olin tavannut Visan vanhemmat viikkoa ennen joulua ja olimme Visan kanssa sopineet, että hän tulee hakemaan minut Keski-Suomesta vanhempieni luota joulun jälkeen ja tapaa samalla vanhempani. Vanhempien tapaaminen taisi mennä suht hyvin, sillä kun päästiin takaisin Espooseen asunnolleni, Visa ei sen jälkeen enää lähtenyt omaan kotiinsa yöksi, vaan epävirallisesti muutti luokseni. 

Ensimmäisen joulun jälkeen totesimme, että seuraavan joulun vietämme yhdessä. Jotkut parit viettävät joulut erillään, me ei olle niitä, vaan halutaan jakaa tärkeät hetket ja juhlat yhdessä. Seuraavana jouluna sitten loimme oman joulutraditiomme siitä, että jouluaattona vietetään joulu Visan perheen kanssa, joulupäivänä ajamme Tampereelle Visan isovanhemmille joululounaalle ja siitä

Lue koko postaus tästä