Meidän päivä: Uni-EEG:tä & synttärivalmisteluita

Sain pitkästä aikaa ajatuksen toteuttaa meidän päivä postauksen, joten miltä näyttää meidän perjantai? Meillä on tällähetkellä käynnissä sairaalajakso, joten tiedossa on EEG-tutkimus, sekä tyttöjen synttärivalmisteluita. Päivä on myös siinä suhteessa poikkeuksellinen, että meillä tapahtui eilen putkivuoto, joten selvitellään sen tuomia vahinkoja. Onneksi putkimies oli sitä mieltä, että vesi on noussut suojaputkea pitkin ylös, eikä olisi kerennyt tapahtua vesivahinkoa!
06:00 Herätyskello soi, makaan hetken sängyssä kunnes nousen ylös ja suuntaan suoraan suihkuun. J on nukahtanut illalla sohvalle, joten herätän sen ja käsken keittää kahvia. Alina huikkaa lastenhuoneesta, että joko on aamu ja J käy hakemassa Alinan aamupalalle. Meillä on EEG puolelta päivin, joten Alina joutuu heräämään hieman aikaisemmin, että saadaan hänet uneen tutkimuksessa.

06:35 Tulen suihkusta & puen vaatteet. Päähän sattuu, joten suuntaan keittiöön juomaan pari lasia vettä ja muistan kerrankin napata vitamiinit! Kaadan kupillisen kahvia ja plärään puhelimella somea.
07:15 Alina katsoo pikku kakkosta tv:stä, Vilma nukkuu vielä. Mä kaadan loput kahvit kuppiin ja

Lue koko postaus tästä