Meidän perheen pikaruoka

Jokaisella perheellä on omat pikaruokansa ja niitä mielellään myös syödään, useasti lastenkin herkkuruokaa. Näin on meilläkin mutta yleensä tämän sapuskan teen myös jämistä mitä sattuu löytymään kaapista tai mitä jää yli pitsan tomaattikastikkeen keitosta. Tällä kertaa tein ihan siitä mitä sattui olemaan kaapissa sillä hetkellä… Kyse on tietenkin tomaattikeitosta. Itse tomaattikeitto on todella helppo tehdä ja joukkoon voi laittaa niin juustoa kuin katkarapujakin. Mitä siellä kaapissa on tai sen voi syödä ihan sellaisenaan.
Meillä ei kaapissa juuri mitään ollut, joten otin vain kaikki tomaatit, sipulit ja valkosipulit esiin. Se on jo hyvä pohja keitolle. Meillä on aina myös tomaattimurskaa kaapissa..Koskaan ei tiedä mihin sitä tarvitsee, joten sitä on aina. Mutti on paras koostumukseltaan vaikka toki meillä on myös Lidlin murskaa myöskin.

Meille ruoka on tärkeä osa sosiaalista elämää, ei pelkästään niin, että syödään kavereiden kanssa vaan myös se, että kokoonnumme perheenä nauttimaan hyvästä ruuasta ja seurasta. Ruokaillessa on hyvä jutella asioita ja

Lue koko postaus tästä