Meidän viikko


Meidän perheellä on ollut touhun täyteinen viikko. Tai oikeastaan mulla ja pojalla, sillä isäntä on paiskinut töitä. Siispä mä ja poika lähdettiin viikko sitten sunnuntaina ajelemaan täältä Pietarsaaresta kohti Turkua. Ensin vain käytiin heittämässä Fafa juna-asemalle Pännäisiin, kun oli meillä Pietarsaaressa muutaman päivän vierailulla.
Matkaa Pietarsaaresta Turkuun on yli 400km suorinta tietä. Ajamiseen menee aikaa lähemmäs viisi tuntia pienemmälläkin pysähdyksellä. Meillä on ollut tapana pyhähtyä jaloittelemaan ja katselemaan jotain kivaa paikkaa matkan varrelle ja käydä lisäksi kerran tai pari jossain matkan varren kahvilassa tankkaamassa itsemme.
Sunnuntaina pysähdyimme ihastuttavaan Kaskiseen. Se tekee pienen lisälenkin, mutta oli kannattava lisäkieppi. Oikein ihastuttava pieni kaupunki merellisine maisemineen ja puutaloineen.
Maanantaina mulla oli yksi koulutus iltapäivällä ja sitä varten palkkasin ensimmäistä kertaa lastenhoitajan meille kotiin. Pojalla oli oikein kivaa ja odotti oikein innoissaan leikkikaveria saapuvaksi.

Tiistaina me suunnattiin kohti Helsinkiä ja käytiin Sea Lifessä katsomassa kaloja ja huviteltiin Linnanmäellä. Sieltä huristeltiin Tammisaareen Fammon ja Fafan luokse illan viettoon. Aamulla

Lue koko postaus tästä