Meikkilaatikon kätköistä – vanhoja suosikkeja ja joku uudempikin!

Minulla on viime aikoina ollut melkoinen kosmetiikkaähky ja eniten meikkien kohdalla. Olen jopa vapaapäivinäni jättänyt meikkaamatta, mikä on aivan ennenkuulumatonta! Jollain tapaan ollut vähän blääh ja meh -olotila meikkien suhteen, enkä ole viime aikona juurikaan ostellut meikkejä. Eikä kyllä ole tarpeenkaan (tosin tarveharkinta ei ole koskaan määritellyt meikkihankintoja), koska käyttämättömiä ja vajaakäyttöisiä meikkejä sekä kaikkea siltä väliltä on aika tavalla, kuten varmaan monilla kanssasisarillanikin.  Luultavasti meikkiähkyn poteminen loppuu ennemmin kuin myöhemmin, ja sitten olen taas oma  itseni – halpismeikkirohmu. 
Ajattelin nyt kuitenkin kertoa muutamasta mukavasta, edullisesta meikkituotteesta, joita olen käyttänyt silloin, kun olen meikannut eli työpäivinä.

Lumene Invisible Illumination [Kaunis] Instant Glow Primer* SPF30 (30 ml)
Lumenen hehkuprimeri odotti vuoroaan aika kauan meikkilaatikossa, koska olin kokeillut sitä aiemmin testipussukan verran ja koin sen silloin himpun verran liian hehkuvaksi. Kun otin sen sitten myöhemmin lähempään tarkasteluun totesin, että hehkuprimeri onkin aika hauska tapaus. Se on tietysti aika hohtava, jos laittaa liikaa, mutta antaa kivasti

Lue koko postaus tästä