MEIKKIVOIDE, JOHON USKALSIN TUHLATA

Olen monesti kertonut blogin puolella, että olen aikamoinen pihipeikko. Toki tuhlailen liikaa rahaa, mutta yksittäisistä tuotteista en halua kovia summia maksaa. Viime viikolla tuhlasin meikkivoiteeseen ja nyt tuntuu siltä kuin meikkieni joukossa olisi oikein suurikin aarre, koska mielsin uuden meikkivoiteen niin kalliiksi.

Ystäväni kehui kovasti käyttämäänsä meikkivoidetta ja kieltämättä hänen meikkipohjansa näytti todella hyvältä. Ystäväni sanoi, että hän ei enää muuta meikkivoidetta käytä, kun törmäsi Lancomen Teint Idole Ultra Wear-meikkivoiteeseen. KICKS:n myyjä testasi minulle sopivan sävyn meikkivoiteesta ja siinä kohtaa olin ihan viimeistään myyty. Meikkivoide tuntui ihanan kevyeltä kasvoilla ja peitti hyvin punakan ihoni. Se myös kesti iholla hyvin koko loppupäivän.

Meikkivoide maksoi 49€ ja täytyy sanoa, että se on jokaisen euron arvoinen. Jollekin tuo hinta on vähän meikkivoiteesta, mutta itseäni tämä hieman ensin kauhistutti, koska en ole koskaan yksittäiseen meikkivoiteeseen tuhlannut noin paljoa rahaa. Lancomen meikkivoide on aivan unelma, mutta työpäivinä en halua tuhlata näin hyvää meikkivoidetta vaan työmeikissä säilytän edelleen

Lue koko postaus tästä