Meikkivoidemaanantai: L’Oreal Infaillible 24h Fresh Wear

Tämän vuoden toinen Meikkivoidemaanantai-postaus ja tällä kertaa melko uudesta tuotteesta: L’Oreal Infaillible 24h Fresh Wear -meikkivoiteesta. Koska kyseessä on L’Oreal, kulkee tämä jenkeissä hiukan eri nimellä mutta olette voineet siihen joidenkin Youtube-gurujen videoissa jo törmätä. Mikäli kiinnostaa, löydät täältä aiemmat Meikkivoidemaanantai -postaukset.

Brändi

Jos L’Oreal Paris ei ole tuttu jollekulle, on täytynyt asua kiven alla. Kyseessä on kattobrändinsä nimeä osaksi kantava meikkilinja, jolta löytyy meikkipohjien teosta luomivärien kautta kulmatuotteisiin erilaisia meikkejä. L’Oreal Paris kätkee alleen myös ihonhoitoa, hiustenhoitoa, itseruskettavia sekä hiusvärejä.

L’Oreal Group taasen rakentuu luksusbrändeistä kuten Lancome, Yves Saint Laurent sekä Urban Decay, kuluttajatuotteista kuten tämä L’Oreal Paris, Maybelline sekä Garnier, mm. ammattikäyttöön suunnitelluista brändeistä kuten Kerastase, Redken ja Biolage sekä erinäisistä ”apteekkimaisimmista” brändeistä kuten La Roche-Posay, Vichy ja Skinceuticals.

Pakkaus

Kyseessä on lasinen pumppupullo, joka saa aina multa täydet 5/5. Se on hygieeninen, näkee helposti paljonko tuotetta on jäljellä ja tämä on vielä sen verran hyvin muotoiltu, että

Lue koko postaus tästä