Meikkivoidemaanantai: Superedullinen Lidlin Cien -meikkivoide

Meikkivoidemaanantai -sarja saapi taasen jatkoa ja tänään vuorossa lisää edullista kosmetiikkaa; testissä nimittäin Lidlin Cien -meikkivoide! Olen aikaisemminkin tutustunut merkin aikaisempaan meikkivoiteeseen, mutta nyt on aika antaa näille toinen mahdollisuus! Löydät täältä aiemmat Meikkivoidemaanantai -postaukset.

Brändi

Cien ei tässä blogissa ole aivan uusi merkki, mutta kertaus on opintojen äiti! Eli Cien on Lidlin myymä kosmetiikkamerkki, jonka valikoimista löytyy melko suuri valikoima erilaisia tuotteita; värikosmetiikkaa, hiustuotteita sekä vartalo- ja kasvojen pesuun sekä kosteutukseen tarkoitettuja tuotteita. Suurin osa on ihan peruskauraa, mutta helmiäkin löytyy joukosta.

Muistaakseni Suomen markkinoille Cien tuli 2015 vuoden huippeilla ainakin meikkien muodossa ja ensimmäisen kosketukseni itse sain niihin 2016. Kuitenkin mm. peruskosmetiikka, kuten kosteusvoiteet, ovat tainneet olla markkinoilla jo ennen vuotta 2014. Verkossa on todella heikosti tietoa tämän aiheen tiimoilta muuten saatavilla!

Pakkaus

Tuubissa on yhteensä 30ml tuotetta, joka on melko perinteinen määrä meikkivoidepakkaukselle. Käyttöaikaa on 12 kuukautta avauksesta, joka sinänsä on ihan normaali (meikkivoiteilla usein näkee 12/24 kuukauden

Lue koko postaus tästä