Mekkopäivä ja sukkahousut, päivän piristys

Hahaa, pitkästä aikaa inspiraatiota asukuviin! Vähän on mennyt painiessa oman ajatustensa kanssa ja selkeyttäminen oli avainsanana. Oikeastaan ajatusten vaihto mahtavien mimmien kanssa vahvisti omia ajatuksia ja taas mennään eteenpäin. Välillä jokainen tarvitsee pikkaisen tukea, vai mitä? 🙂 Ja kuvia on paljon, kun oikein innostuin poseeraamaan! Mahdoton linssilude 😀

Omat pick me up- jutut on aika pitkälti joko meikissä tai sitten vaatteissa. Yleensä ei tarvitse kuin kuin toinen, niin olo piristyy huomattavasti. Voisin todeta, että pukeutuminen on itselleni sellaista postitiivista terapiaa ja samalla kun kuvastaa omaa fiilistäni, niin saan joidenkin vaatteiden kanssa sellaista extra-boostia päivään.

Mies totesi näistä vaatteista, että kontrastia ainakin on ja oikeastaan se on se juttukin itselläni näköjään. Pehmeää ja jotain sutinaa, tässä oli tuo pikkumusta ja herrainkengät. Samaan juttuun sopii hempeän rosan värinen takki, jossa nuo napit tekevät sellaisen shaprin jutun. Muuten voisi värinä olla itselleni vähän plaah.


Kuitenkin aika söpö väri, ja silittämätön takki. 😀 

Mekko taas on aika yö-

Lue koko postaus tästä