Melissa prinsessa 45 vuotta

Näin isänpäivänä olen päättänyt tulla maailmaan suloistuttamaan isäni omaa päivää. Silloin 70-luvun ihanaan hippiäis maailmaan. Olen ilostuttanut ja vihastuttanut omia läheisiäni monet vuodet ja sen jälkeen olen ottanut teidät käsittelyyni, teidät, rakkaat lukijani. Jatkan vielä samaa rataa niin pitkään kuin vain jaksan. Niin ja vaikka ikää tulee lisää niin aikuiseksi en kasva, en vaikka sitä miten vaadittaisiin.

Jokin aika sitten SPR Kontti järjesti Unelmien Kontti-löytö keselyn. Tarkoituksena oli lähettää kuva upeasta löydöstään ja kertoa tarina sen takaa. Tietenkin minä osallistuin sellaiseen ja sain palkinnoksi -50% lahjakortin Konttiin. Ja mitä ihanaa sillä sitten sain? Sain itselleni synttärilahajan, jonka näätte kuvissa kohta. Ihan paras lahja ikinä. Prinsessan valtaisuin.

Synttärisankari sai päähänsä jokin aika sitten, että haluaa loimusamettileggarit ja kangasta alettiin metsästämään, joko kierrätettynä tai sitten ihan uutena kaupasta ostettuna. Kumpaakaan ei löytynyt. Sitten pienen itkutirauksen jälkeen minut pelasti eräässä ompeluryhmässä, ihana ihminen. Hänellä oli varastossa iso määrä kyseistä kangasta ja sain kankaani pientä maksua

Lue koko postaus tästä