Mennyt marraskuu


Ikkunan takana taivas on täynnä valkeita lumihiutaleita, ja lämpötila on painunut poskia nipistelevän pakkasen puolelle. On täydellinen ilta joulukuun ensimmäiselle päivälle. Ennen kuin kokonaan uppoudumme joulufiilistelyyn, kiedomme kotimme valopalloihin ja hautaudumme punaisiin neulepuseroihin, kurkistetaan vielä nopeasti menneeseen marraskuuhun.

18 postausta, joista eniten on klikkailtu loppuvuoden lukusuosituksia, pohdintaa mustasta perjantaista, hyvästejä Tulitikkutehtaalle, tunnustuksiani ja seurantaa bloggailuun kuluvasta ajasta
6 kimppua kukkia kotona
parina viikonloppuna toteutettu sarjamaraton ja kymmenen jaksoa Gypsyä Netflixistä


kahden hengen Halloween-pirskeet pyhäinpäivänä ja ainakin neljä kesken jätettyä kauhuleffaa (mm. Quija ja Sinister – hui apua! Kuka näitä oikein pystyy katsomaan?)
2 koskettavaa elokuvaa (Katseeseen kätketty ja visuaalisestikin upea Miekkavalaiden majakka)
ilta isänpäivää juhlien, joka alkoi lasagnen teolla ja loppui siihen, että nukahdin tyytyväisenä kesken elokuvan sohvalle


400 grammaa aivan liian kallista peruna-lohisalaattia Sokoksen tiskistä palkkapäivän kunniaksi

10 minuuttia, joiden aikana koetimme hurjastella koko kaupungin läpi Rosendahlille saadaksemme edes yhden kuvan mielettömän kauniista auringonlaskusta, joka eräänä iltana oli. Juoksin parkkipaikalta rantaan – ja ehdin!

12 päivää kirpputorilla, 6 tuntia hinnoittelua ja 300 hintalappua


20 minuuttia Stockmannin joulukoristeita ihaillen

Lue koko postaus tästä