Merkillisiä juttuja

Olen aina sanonut, että kun tarpeeksi kauan elää, niin kaiken on nähnyt. Toisaalta tämä ei kuitenkaan ole totta, sillä aika-ajoin putkahtaa tietoisuuteen asioita, joita ei olisi voinut kuvitellakaan.

Kuten se, että syksystä saakka täällä on erään ostoskeskuksen lähellä kylttejä, joissa varoitellaan feikeistä roskakuskeista. Valitettavasti olen kulkenut siellä töitte jälkeen pimeään aikaan, joten en saanut kunnon kuvaa yhdestäkään.

Feikki roskakuski? Ryöstääkö se roskasi? Minä kyllä luovun roskistani ilomielin, jos vaan joku ilmaiseksi ne veisi.

En parhaalla tahdollakinkaan kyksne kuvittelemaan tilannetta, jossa feikki roskakuski aiheuttaisi harmia. Paitsi tietty silloin, jos feikki roskakuski häviää sen ison roskapöntön kanssa sen siliän tien. Roskapöntön uusimisesta varmaan tulee kohtalainen lasku, joskaan en tiedä, mitä ne maksavat. Ja mitä senpuoleen feikki roskakuski tietylle roskafirmalle merkityistä roska-astioista kertyneellä arsenaalilla tekisi?

Onko lukijoilla mitään ideaa?

Photo by Bruce Warrington on Unsplash
Toinen kummallinen juttu sattui eilen. Olen töissä lääkejätillä, jonka asiakkuus on enemmän kuin tavoiteltava asia firmalle kuin firmalle. Olen tahkonnut erästä yhteistyökuviota jo pidemmän aikaa, ja tämä

Lue koko postaus tästä