Messuhumua


Voi että mä tykkään messuilusta ūüôā Tänä vuonna Elmo-messut vaikutti lauantain osalta ainakin suht rauhallisilta ja joka paikassa pystyi kulkemaan ja eläimiäkin näki.

Tällä kertaa lähdettiin koko perheen voimin ♥
Käytiin etsin Metsä-puolella ja sieltä siirryttiin kohti Maaseudun kautta kohti Kädentaitoja.Valion pisteellä muuten oli lehmä jotka sai lypsää, ei oikea mutta hauska idea!

Aika paljon oli lahjaideoita, syötäviä herkkuja ja suklaatakin olis saanut monenlaista. Näissä oli kiva ajatus, suklaan kääreessä oli mietelause  ja jokaiselle löytyisi  palaan suklaata oma tekosyy ūüėČ
Varpaanvälivillasta en oo ennen kuullut mutta sitäkin olis nyt ollut :DSomasti pussukassa ♥Maaseudun eläimiä oli paikalla useitakin lajia:Lampaita, hevosia, alpakoita, kanoja, strutseja ja kalkkunoita.Vähän ne kyllä säälitti, sillä meteli oli aikamoinen eikä iso messuhalli ihan oikea paikka ole eläimille.Vähän ristriitaisissa fiiliksissä niitä ihastelin.
Toisaalta on hyvä tuoda maaseutua eläimineen lasten tietoisuuteen, sillä moni kaupunkilainen on niistä jo vieraantunut eikä mummoloissa ole enää paljon kissoja ja koiria kummenpia eläimiä.
Nää alpakat vetoaa muhun, niissä on kieltämättä samaa kuin kiinanharjakoirissa ja nuo silmät ♥

Lemmikkimessuilta löytyi tytöille herkkuja tuliaisiksi

Lue koko postaus tästä