Messuhype

Tampereen kädentaitomessut on taas ihan nurkan takana! Miten aika kuluukin näin nopeaa. Tämä on mun vuoden kohokohta, koska kaikki parhaat asiat tapahtuu marraskuussa ja koko kuukausi tuntuu olevan yhtä juhlaa.
2015

Oon kirjoitellut messuista kolme kertaa aikaisemmin ja nämä on nyt mun neljännet messut, jonne menen blogistina. Ensimmäistä kertaa mulla on nyt kotoa asti mukana ihana ystävä messuilemassa, hotellihuone ja junaliput on ostettu jo kesällä ja säästölipasta kerrytetty vuosi näitä ostoksia varten. Vuoden ajan messuhypet on marinoituneet mun sisuksissa ja nyt on se hetki päästää ne valloilleen.

2016

Kirjoittelin viime vuonna messukävijän muistilistaa, jota päivitin tähän päivään. Viime vuonna opin, että mukavat kengät ei ole tae rakottomuudelle, joten tällä kertaa varaan kassillisen laastareita mukaan!

• Laita mukavat kengät jalkaanOta mukaan myös rakkolaastareita.
• Ota reppu, älä olkalaukkua! Olkalaukku alkaa nopeasti painaa ja niskahartiajumia en toivo kenellekään noin mukavaa tapahtumaa pilaamaan. Repun paino jakautuu tasaisesti ja jättää kädet paremmin vapaiksi.
•  Varaa matkaan vesipulloTänä vuonna messuhalliin on lisätty vesipisteitä ja

Lue koko postaus tästä