MESSUSAALIS

Edellisestä postauksesta on kulunut jo melkein kuukausi, apua. Minun piti tulla jo viime kuussa esittelemään teille saaliini I Love Me-messuilta, mutta tähän väliin mahtui muutto, mikä toi ”hieman” kiirettä elämääni.

Mutta mennäänpäs nyt siihen messusaaliiseen. Messuille olin varannut budjetin, mikä ei onneksi ylittynyt. Messuilta vein kotiin hyvin pienen määrän tuotteita, josta olin itsekin yllättynyt.

Eyluren ripset ovat omia suosikkejani ja olin jo mielessäni miettinyt, että näitä tulen hankkimaan, jos messuilla on taas hyvä tarjous ripsistä. No niinhän siellä oli, joten kiikutin kassalle kolmet ripset.

Messuilla silmiini Davinesin osui syötävän söpöt pakkaukset, joita oli pakko mennä tutkimaan lähempää. Nämä suloisuudet osoittautuivat hiusmaskeiksi. Ostin itselleni rentouttavan, korjaavan sekä vahvistavan maskin.

Kaurilan Saunaan olen tutustunut Instagramin kautta ja poikkesin messuilla myös heidän pisteellään. Mielestäni Kaurilan Saunan messupiste oli koottu todella kauniisti ja tuotteet olivat hyvin esillä. Mielenkiinnosta hankin heiltä appelsiininkukan tuoksuisen deovoiteen, koska en ole ennen kokeillut deovoiteita. Tuoksu on deovoiteessa todella onnistunut.

Oliko näistä jotkut tuotteet teille

Lue koko postaus tästä