Metsäkukkia

Aloitin leimaustestailut yhdestä halutuimmasta kuviosta, jonka takia Moyran laattoja ostin. Eli tuollainen teksti, mistä ei saa mitään selvää 😀 Oon kauan ihastellut instassa @dimavarien tekemiä tekstikynsiä. Niissä on aina niin ihana tunnelma, värit ja kaikki mätsää täydellisesti. Idea näihin kynsiin on täysin sieltä poimittu 🙂

Picture Polishin Mossy on ihan täydellinen syksylakka. Sammaleen vihreä kultaisilla hipuilla kutsui leimaamaan lisää kultaista, joten hän sai haluamansa. Tilasin Moyran alesta myös kultaisen leimauslakan, joten sekin pääsi heti käyttöön. Leima on laatasta 101 Angels will cry. Ongelman tämän lakkauksen tekemissä aiheutti siirtokuvat, sillä en meinannut millään löytää sopivia kukkia. Vaihtoehtoja oli aivan liian vähän ja ne vähäisetkin oli väärän värisiä. Nämä mitkä lopulta kynsille laitoin oli liian lähellä kultaista pohjaleimaa. 


Lopputulos on kuitenkin lopulta ihan kiva. Täytyy tehdä vielä ainakin toiset tämänkaltaiset kynnet ja valkata eka kivat kukkadecalit ja niiden pohjalta sitten kynsien pääsävyt josko onnistuisi helpommin koko homma.

Mitäs te tykkäätte näistä metsänvihreistä kynsistä? 

Lue koko postaus tästä