Miehen tuoksu ja millä tuotteilla mies hoitaa hiuksiaan

Miehen tuoksu ja millä tuotteilla mies hoitaa hiuksiaan 

Millaisesta miehen tuoksusta sinä pidät?  Käyttääkö miehesi jotakin tiettyä ja samaa tuoksua vai innostuuko hän  uusista tuoksuista? Kiinnitätkö koskaan huomiota siihen, mille muut miehet tuoksuvat? Oletko joskus kiinnittänyt huomiota tyylikkään miehen tuoksuun ja jopa kysynytkin mieheltä, että mitä tuoksua hän käyttää?

No en minä ole kysynyt, mutta hyvä tuoksu saa kyllä kääntämään pään ja pohtimaan, mitä tuoksua mies on mahtanut ylleen suihkauttaa. Tuoksuasiat ovat kuitenkin aika henkilökohtaisia, joten turhaan ei kannata markkinoida tuoksua, josta mies ei itse innostu. Muutamat tuoksut olen ostanut ja kaapissa seisovat varmaan vieläkin. Käyttämättöminä.


Aikoinaan olimme mieheni kanssa baarissa ja olimme vasta vähän aikaa seurustelleet ja baaritiskillä eräs nuori nainen kurottautui mieheni vierestä tilaamaan omaa drinkkiään. Mieheni kohteliaasti teki tilaa ja antoi naisen tilata. 

Drinkkiä tilatessaan, tämä nainen totesi, että onpa sinulla hyvä tuoksu! Mikä se mahtaa olla? Minä seurasin huvittuneena vierestä, kun mies siinä muisteli tuoksun nimeä ja vasta silloin nainen

Lue koko postaus tästä