Mielenkiintoinen tuote Lancômelta

Lancôme Visionnaire Crescendo Progressive Night Peel on nyt niin muodikkaiden happokuorintojen joukossa hieman erilainen, kaksifaasinen kuorinta-aine. Ideana on käyttää toisesta putkilon päästä saatavaa Phase 1 -ainetta ensin kaksi viikkoa, ja sitten siirtyä putkilon toiseen päähän pakattuun Phase 2 -aineeseen seuraavaksi pariksi viikoksi. Sinänsä kätevää pakata molemmat aineet samaan putkiloon, jonka kummassakin päässä on hygieeninen pumppumekanismi.


Tuotteita käytetään siis öisin, ja ykkösvaiheen tuote sisältää 5% ”biohappoja”, siis kvinoanleseuutetta ja hedelmähappoja. Näiden lisäksi siinä on ihoa kosteuttavia ainesosia (esim. glyseriini) sekä antioksidantteja (mm. mustikkauute) ja aloeta.


Kun iho on 14 yön jälkeen tottunut happoihin, siirrytään kakkosfaasiin, jossa happoja on 10%, joista 9,5% glykolihappoa ja 0,5% salisyylihappoa.  Tämäkin faasi kestää 14 yötä.


Kuorintana tämä kombo on aika helppo; ei tarvitse muistella, miten monta kertaa viikossa tuotetta pitäisi käyttää, eikä tarvitse katsoa kellosta, milloin tuote pitäisi pestä pois kasvoilta. Kovin kuivattaviakaan eivät aineet ole. Kuitenkin laitoin vielä voidetta yöksi näiden kuorrutukseksi, odotettuani toki ensin puolisen tuntia, etten

Lue koko postaus tästä