MIELIPIDE WORDDIVEN ABIKURSSISTA / + ARVONTA! (kielipaketti)

Mikä on Worddive?Worddive on nettisivu, jossa he tarjoavat mahdollisuuden opiskella kahdeksaa eri kieltä. Voit aloittaa opiskelemaan kokonaan uutta tai oppia lisää jostain kielestä jota osaat jo valmiiksi. He tarjoavat myös abikurssit englannin (79€) ja ruotsin (59€) kieleen sekä arvosanatakuun. ”Enkusta vähintään E, tai rahat takaisin.” ”Ruotsista vähintään M, tai rahat takaisin.”

Oppiminen optimoidaan sinulle henkilökohtaisesti.”Valitse tavoitteesi, niin WordDive järjestää kurssit automaattisesti sinulle suositeltuun järjestykseen. Kun aloitat harjoittelun, sovellus oppii tuntemaan sinut ja sovittaa harjoittelun sinulle henkilökohtaisesti niin, että etenet sopivaan tahtiin. • Jos opit nopeasti, ohjelma lisää vauhtia. • Jos jokin asia vaatii enemmän kertaamista, sen harjoittelua lisätään automaattisesti.”
Mulla itsellä on ollut nyt testissä tää englannin kielen abikurssi. Mulla ei tietenkään ole arvosanatakuuta, koska oon saanut kurssin bloggarilahjana mutta mäkin saan otettua esimerkiksi alkeiden harjoittelut pois kieliopeista, koska niitä en tarvitse ja se on super hyvä ominaisuus!
Vielä en oo kunnolla alkanut opiskelemaan, mutta oon tutustunut materiaaleihin ja siellä on oikeasti kertaustehtäviä jokaiseen kielioppiasiaan. Yhtenä päivänä mun

Lue koko postaus tästä