Miesten Kiero-sukat

Joka vuosi pyrin sukittamaan aina jonkun sukulaisen. Kovaa vauhtia kasvavat teinit on yksi suurin sukituksen- ja vaatetuksen kohde. Meillä niitä on lähisuvussa vain yksi ja poika sai kaivaa lankavarastosta itselleen mieluisen langan, josta hän saa sukat.

Langaksi valikoitui upean tumman syklaamin värinen Pirta-sukkalanka. 
Ehkä jokseenkin tuntematon lanka saa varmasti paljon ihmetystä, kun ei tosiaan ole Novitan tuottamaa, mutta on markettilanka kuitenkin. Lankaa siis tuottaa Kesko ainakin Citymarketeille. Valmistusmaat on vaihdelleet Turkin ja Kiinan välillä* ja tämä viimeisin myytävä erä on kiinalaista. 
Pirtasta olen kirjoittanut useampaankin otteeseen. Hauskin sattuma on, että kirjoitin samoihin vuodenaikoihin kaksi vuotta sitten, saman merkkisestä langasta ja samalle pojalle. Siitä lisää täältä.
Arvelin, ettei lanka kestä, kun tuntuma on ehkä hitusen liian pehmeä ja lanka hötyrää, niin kuin vahvike puuttuisi kokonaan. Kyllä sieltä häiritseviä polyamidisäikeitä kuitenkin neuloessa löytyi ja revin niitä neulonnan lomassa kilpaa koirien karvojen kanssa pois. Lopputuloksesta tuli kuitenkin nuoren miehen jalkaan oikein mukavan näköinen, peruspertsa pienellä twistillä. Miehille on ilmeisen

Lue koko postaus tästä