MIHIN MÄ KATOSIN?

Oon oikeesti vältellyt tän postauksen tekemistä, koska en oo ollut varma mitä kirjoittaisin. Iltaisin mulla olisi monesti ollut aikaa alkaa kirjoittamaan tätä tekstiä, mutta sen sijaan oon pistänyt aivot narikkaan ja Netflixin pyörimään. On siitä kuitenkin jo yli kuukausi, kun oon viimeksi postaillut ja mulle se on oikeasti tuntunut todella pitkältä ajalta! En myöskään oo lukenut muiden blogeja ja mykistin useita päiviä myös bloggaajaryhmiä mihin kuulun. En halunnut hetkeen olla esillä oikein missään.Mutta miksi? Mun päässä on pyörinyt jo muutamien päivien ajan lukuisia eri selityksiä mun elämäntilanteesta jotka tulisin jakamaan teille. Päätin kuitenkin jättää suuret selitykset sikseen, koska koen ne todella henkilökohtaisiksi enkä halua sen enempää niitä kaikille avata. Monet varmasti sen myös ymmärtävät. Ehkä myöhemmin voin avata teille näitä kaikenlaisia asioita pohdintatekstien muodossa, jos musta siltä tuntuu. Kukaan ei oo kuitenkaan kuollut ja mullakin on kaikki ihan hyvin, joten jos jotkut läheiset tätä lukee, niin älkää musta huolehtiko! ♡
Pahimmat

Lue koko postaus tästä