Mihin panostan ja missä pihistän?

  Blogeissa on kiertänyt postausaihe, jossa bloggaajat kertovat taloudestaan asioita, joihin he panostavat ja joissa he pihistävät. Jotkut ovat keskittäneet tämän lähinnä koskevan vaatteita, tekstiilejä tai kosmetiikkaa, mutta itse ajattelin katsoa tätä aihetta laajemmin eri elämänosa-alueilta.
  Olen joskus myös ajatellut, että onko mun järkeä edes pitää blogia tai kuvata asukuvia, kun ostan suurimman osan vaatteista kirpputorilta tai en muutenkaan kovin usein osta itselleni mitään uutta. Usein esimerkiksi muotiblogin ylläpitämiseen tarvitsee niitä uusia juuri pinnalla olevia vaatteita. Vaikka ostaisin jotain uutena, niin odotan yleensä sitä että se tulisi tarjoukseen. Miksi ostaa normaalihintaisena jos tietää, että se tulee hetken päästä tarjoukseen? Esimerkiksi sesonkivaatteissa, elektroniikassa ja kodinkoneissa tarjoukset ovat yleisiä. Mutta sitten olen ajatellut, että no minä olen minä, en pidä erityisemmin kuluttamisesta ja mietin ostokseni aina hyvin tarkkaan. En elä mitään hohdokasta bloggaajaelämää vaan olen ihan tavallinen nuori nainen, vaimo ja kahden lapsen äiti. Ehkä sellaiseen on helpompi samaistua, joka elää

Lue koko postaus tästä