Mikä on oikea ikä astella alttarille?

Viikko sitten perjantaina juhlittiin Visan kanssa mun synttäreitä ja lauantaina joitain kavereita tuli myös muistamaan ikääntymistä. Ikää tuli 25 mittariin ja nyt olenkin sitten hääiässä – eli toisin sanoen sen ikäinen, mitä tulen olemaan, kun ensi kuussa (!!!) astelen alttarille. Visa tuli hääikäänsä jo joulukuussa, kun hän täytti 27 vuotta.

Meidän vauvakuvat ❤️Ikä on ollut mulle viimeiset pari vuotta henkilökohtainen pään sisäinen ongelma. Tai ei oikeastaan ongelma, mutta olen pohtinut ikääni paljon suhteessa naimisiinmenoon. Verrattuna keskimääräiseen ikään (tarkkaa faktaa ei nyt ole, mutta eiköhän se lähemmäs kolmeakymppiä putoa), jolloin suomalaiset ensi kertaa astuvat avioliittoon, jään iältäni huomattavasti sen alapuolelle. Tämän, sekä omien läheisieni kommenttien takia, olen välillä pohtinut, olenko liian nuori menemään naimisiin, vaikka itsestä se hyvältä tuntuukin.
Ensimmäinen yhteiskuva ❤️ 21- ja 23-vuotiaat.
22- ja 24 -vuotiaat ❤️23- ja 26-vuotiaat
Mikä on kuitenkin oikea aika ihmisiässä tai parisuhteen kestossa mennä naimisiin? Tätähän ei kukaan määrittele virallisesti, mutta useimmilla ihmisillä on kuitenkin omat mielipiteensä

Lue koko postaus tästä