Mikromanageeraava bridezilla ilmoittautuu

Tässä kun on viikon sisään riidellyt sekä toisen kaason, että sulhasen kanssa tismalleen samasta syystä, on pakko katsoa peiliin ja todeta, että häästressi on iskenyt ja kovaa.

Olen aina ollut itsenäinen ja teen asiat mielummin itse, kuin pyydän jotakuta muuta tekemään ne. Luotan parhaiten itseeni, saan tehtyä asiat nopeiten ja useimmiten myös eniten itseäni miellyttävällä tavalla. Mikäli pyydän jotakuta tekemään jonkun asian, ohjeistan ja valvon asioita liikaa tai pyydän tekemään mahdollisimman yksinkertaisia asioita. Tämä pätee niin arkeen kuin hääsuunnitteluunkin ja hävettää minua ihan suunnattomasti.

Häiden lähestyessä stressi alkaa kerääntyä asioista, joita olen pyytänyt muita tekemään. Omat tehtäväni ovat niin hyvällä mallilla, ettei tällä hetkellä tehtävää ole. Luonnollisesti siis kiinnitän häästressiset ajatukseni vielä tekemättömiin asioihin, eli asioihin, joita olen pyytänyt muita hoitamaan tai joista on paljastunut, ettei asioita olekaan hoidettu yhtä laaja-alaisesti mitä itse olisin toivonut.

En kuitenkaan halua yksin järjestää minun ja Visan tärkeää päivää. Haluan, että Visa osallistuu tiettyihin asioihin aktiivisesti mukaan

Lue koko postaus tästä