Miksi pukeudun miten pukeudun?

Eipä mulla muuta, kuin että löysin tuossa taannoin vallan vatsapöpön lomassa komeen villatakin. Eikö olekin hieno. 🙂 Vatsatauti voi meinaan yllättää ostoskeskuksessa kesken shoppailun, mikä ei ole korvienkaan välissä kiva juttu, sillä miten päästä siististi kotiin, kun matkaa on. 
Hetken arvoin tätä villatakkia, sillä ei ollut alessa ja olen Nuuskamuikkunen ja jotenkin vähän möksätytti, että roikkui yksinäisenä kaupassa, jossa miltei kaikki oli alessa ja vieläpä kyltin alla, jossa luki ”viimeinen mahdollisuus.” Mielestäni moinen kyltti ja siinä oleva teksti kielii juuri alesta. Tässä villatakissa lopulta ratkaisevaa oli lähitutkailulla, että löytyi vielä mustia kimaltavia paljetteja Mikki Hiiren korvista, harakka meikäläisessä oli mielissään. Paljetit oli se viimeinen silaus, se jokin juju. 
Tupsahti kyllä mieleen, että eikös ysärillä ollut tälläisiä vaatteita tai jopa kasarilla, no mutta ei ne näin komeita ollut tai oli ehkä vieläkin komeampia muhkeine olkatoppauksineen. Kaikkinensa vaikka täysi hinta nakersi hieman ostotyydytystä, tämä on kyllä oikea hyvän mielen villatakki, jonka kiikutin kotiin kaiken kukkuraksi

Lue koko postaus tästä