Millainen bloggaaja olen?

Minä myös kun muutkin. Niin moneen tällaiseen postaukseen olen viime aikoina törmännyt, että päätin ottaa Marjon matkassa blogista vihdoinkin nämä kysymykset itsellenikin mukaan.Tästä lähtee, katsotaan onko vielä jotain mitä ette minusta tienneet!
1. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?Aloitin bloggaamisen siskoni ja ystävieni hyväntahtoisen painostuksen tuloksena. Olimme juuri menettäneet isämme ja minulla oli lähes maaninen tarve tuunata, tehdä käsitöitä ja askarrella kaikkea, joten miksipä en laittaisi näitä tekeleitäni kaikkien nähtäväksi.Tässä sitä siis ollaan.
2. Kuinka kauan olet kirjoittanut blogia?Helmikuussa tuli täyteen 5 vuotta. Aika mahtavaa ajatella, miten kauan olen saanut kirjoittaa tätä minulle niin tärkeää blogia.
3. Kuvaile blogiasi. Mikä on sen pääasiallinen aihe yms.Eipä tässä blogissani ole mitään yhtä ja tärkeintä aihetta, vaan tämä on tällainen Outin elämän sillisalaatti. Ainoa sillisalaatti elämässäni, koska minähän olen kala-allergikko :)Jos nyt joku pitäisi valita yli muiden, niin kaipa se olisi tuunaukset.
4. Kuinka usein päivität blogiasi?3-4 kertaa viikossa. Nyt olen oppinut sen (vihdoinkin), että kun lähden esim. Karkkilaan, ei blogi päivity,

Lue koko postaus tästä