Millainen bloggaaja olen

Ystäväni Kati kirjoittaa blogia Suomalainen im Allgäu ja hän julkaisu vastikään blogissaan postauksen ”Millainen bloggaaja olen”. Ajattelin, kun omalla blogillani on nyt ollut 1 -vuotissynttärit, tämä postaus olisi todella ajankohtainen. Joten lähdetäämpä vähän avaamaan nuita asioita täälläkin!

1. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Kiinnostus ja intohimo kirjoittamiseen, itsensä ja omien pelkojensa voittaminen. Olen miettinyt blogin kirjoittamista jo vuosia, mutta tietyt asiat ja omat pelot ovat jarrutelleen aloittamista. Mutta ette tiedätkään nyt tätä mun onnellisuuden tunnetta, kun vihdoin tätä uskallan tehdä. Tää on mulle ihan älyttömän tärkeetä. Kirjoittaminen on aina ollut yks mun lempiharrastuksista.

2. Kuinka kauan olet kirjoittanut blogia?
Tavallaan 4 vuotta, tavallaan blogi on vasta 1 vuoden vanha. Minulta Teille ei ole aina ollut Minulta Teille. Kun aloitin vuonna 2014, blogi kantoi nimeä Looking world through glass.  Silloin en kuitenkaan kirjoittanut vaan arasti julkaisin ainoastaan ottamiani kuvia. Pienin askelin olen löytänyt sen oman juttuni ja blogista on tullut enemmän ja enemmän näköiseni. 

3. Kuvaile blogiasi.

Lue koko postaus tästä