Millainen bloggaaja olen?

Aiemmin keväällä blogeissa näkyi sellaista perinteistä kyselyhaastetta otsikolla ”millainen bloggaaja olen”. Minullakin sellainen teksti oli jäänyt luonnoksiin, ja päätin nyt kirjoittaa sen valmiiksi, koska muiden aiheiden suhteen on hienoinen jumi päällä!

1. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Aloitin ensimmäisen blogini hyvin päiväkirjamaisella tyylillä jo vuonna 2005. Silloin sen päätarkoitus oli lähinnä kirjoittaa kuulumisia muistiin itselle sekä kavereille, joita näki harvemmin. Minullahan on todella pitkä tausta päiväkirjojen kirjoittajana, joten julkisempi päiväkirja oli oikeastaan aika luonteva jatko ”paperikirjoille”. Minulla oli tuolloin elämässä vähän vaikeaa, ja ensimmäiset lukemani blogit olivat vertaistukipäiväkirjoja. Vähitellen kuitenkin päädyin lukemaan ensimmäisiä sen ajan tyyliblogeja ja omaankin päiväkirjaan alkoi putkahdella kuvia tekemistäni tuunailuista ja kirppislöydöistä. Tämän nykyisen blogin perustaessani vuonna 2007 painopiste olikin jo ennemmin harrastuksissa kuin kuulumisten raportoinnissa.

2. Kuinka kauan olet kirjoittanut blogia?

Edellisessä vastauksessa sen jo ehdinkin kertoa: blogihistoriaa on hurjat 13 vuotta takana, tässäkin blogissa jo yli kymmenen.

3. Kuvaile blogiasi: mikä on sen pääasiallinen aihe yms.

Blogini on lifestyle-sillisalaatti,

Lue koko postaus tästä