MILLOIN SAA LUOVUTTAA?

Tiistaina olin onnellinen, tänään viimeistään iski todellisuus vasten kasvoja, kun porukka rupes hyppimään onnesta heidän VAKAVA-kokeen pisteille. Alotetaan sillä, et mä pääsin ensimmäistä kertaa jatkoon, eli pääsen soveltuvuuskokeeseen. Mä en oo aina halunnut olla luokanopettaja, se selvis mulle vasta lukion jälkeen, kun olin töissä peruskoulussa. Mut siitä lähtien mä oon koko sydämestäni halunnut luokanopettajaksi. Oon hakenut Suomen kieliseen luokanopettajakoulutukseen kolme kertaa ja nyt oli eka kerta, kun pääsin jatkoon. Ja nyt musta tuntuu siltä, että en halua mennä sinne soveltuvuuskokeeseen. Mua pelottaa, että mä pääsen sinne.
Mun hakujärjestys oli 1. Oulu, LO 2. Oulu, ITE 3. Rovaniemi, LO 4. Jyväskylä, LO.
En mä koskaan halunnut Jyväskylään ja sinne on perinteisesti ollut korkeemmat pisteet kuin Rovaniemelle, joten tavallaan tiesin, että en sinne voi ikinä joutua. Oletin, että Rovaniemi on hyvä, koska se on lähellä ja pääsen Ouluun takasin, lähes koska vaan. Mutta nyt tajuan, että en mä sinne halua. Se on liian kaukana

Lue koko postaus tästä