Milloin viimeksi?


En yksinkertaisesti ymmärrä, kuinka nopeasti kevät ja kesän tulo on oikein edistynyt! Nämä kuvat otettiin tasan viikko sitten perjantai-iltapäivänä töiden jälkeen. Auton mittari näytti alle kymmentä astetta ja katuja pitkin puhalsi jäätävä viima. Viikossa on tullut niin lämmintä, että viikonlopulle lupaillaan helteitä ja ulkona voi tepsutella paljain säärin.

Tarkoituksenani ei ollut kuitenkaan tulla horisemaan säästä, vaan vastailla perjantai-illan ratoksi hauskaan Milloin viimeksi? -haasteeseen, jonka bongasin Susannen ihastuttavasta blogista.


Viimeksi minä
Ilahduin… lämmöstä, ihanasta sinisestä taivaasta, uudesta pallokuvioisesta fiftarihenkisestä hameestani ja yhteisestä perjantai-iltapäivästä miehen kanssa, tiedossa ainakin terassi- ja jätskikauden korkkaus.
Nauroin… varmaankin työpäivän aikana ainakin kerran ja tietysti aamulla töihin valmistautuessa miehen ja minun ulkopuolisen korviin typerille vitseille.
Itkin… kuunnellessani Hans Zimmerin Prahan konserttia, Da Vinci -koodin tunnusmusiikki Chevaliers de Sangreal saa aina kylmät väreet kulkemaan.
Suutuin… parvekekukistamme liian kiinnostuneelle ampiaiselle, joka häiritsi helatorstaipäivästä nautiskelua.

Harmistuin… keittiön pöydällä kotia sulostuttanut kaunis hortensia nuupahti. Ruukkuhortensia ei meillä jostakin syystä kauaa kestä, vaikka valon ja kastelun suhteen olotilat pitäisi olla optimaaliset. 
Häkellyin… siitä, että

Lue koko postaus tästä