MILTÄ NÄYTTÄÄ KUN ON TREENANNUT KAKSI KUUKAUTTA?


Rehellisesti sanottuna ja puhuttuna, en ole ollut millään dietillä. Syönyt normaalia terveellisemmin, panostanut hyviin rasvoihin, proteiineihin ja hyviin hiilihydraatteihin. Olen antanut itselleni luvan myös käydä herkuttelemassa Hesburgerissa ja ottaa lasin jos toisenkin viiniä. Se ei haittaa koska kyse ei ole joka viikkoisesta herkutteluista. 
Varoitus! Se on koukuttavaa!
Oletko kenties harkinnut aloittavasi kuntosalia? Siihen voi jäädä todella koukkuun, hyvällä mielellä siis. Ihan paras tunne on se että tiedät ja tunnet että olet eilen tai edellispäivänä tehnyt jotain rankkaa. Myös se ettei pienet kehitykset enää kelpaa vaan haluaa aina vain tavoitella enemmän ja enemmän. Koska on hyvä? Ei koskaan, aina on parannettavaa.

Pitkäkestoinen projekti eli ikuinen projekti
Se projekti ei lopu huhtikuussa eikä kesällä, vaan se on ikuinen projekti. Kun puhutaan elämäntaparemontista niin se on ikuinen muutos elämässä. Kaikkea ei tarvitse kieltää itseltään, koska eihän tässä olla millään 30-päivän unelmakropan dietillä vaan kun kyse on pitkäaikaisesta niin elämää ei tarvitse siihen lopettaa, vaan yhtälailla voi joskus

Lue koko postaus tästä