Miltä tuntui hääpuvun pukeminen pitkästä aikaa?

Eilenhän oli sitten se kauan odotettu päivä, kun sain vihdoin pukea hääpukuni päälle, ensimmäistä kertaa kunnolla puvun oston jälkeen. Voitte kuvitella, että jännitystä oli ilmassa… 😂

Ostin hääpuvun maaliskuun lopulla viime vuonna, eli puku hengaili kaapissani 9,5 kk ilman, että pystyin laittamaan sitä päälleni. Muutaman kerran olen pukupussia uskaltanut raottaa ja ihastella pukuani, mutta päälle sen olen laittanut vain kerran nyörittämättä pukua edes kiinni. Meillähän on kaksi koiraa (ja paljon irtokarvaa!), jonka takia en uskalla oikeastaan pukua kotona ihastella.

Hääpuku ekaa kertaa päällä Zazabellassa vuosi sitten! 😍
Marraskuussa, kun hääjutut masensivat kovasti mieltä, laitoin puvun kerran päälle yrittääkseni hakea hääfiilistä. Fiiliksen haku meni kuitenkin ihan takapuolelleen. Laitoin puvun ja hunnun, kengät ja kaikki päälle ensimmäistä kertaa sovituksen jälkeen ja… ei tuntunut yhtään miltään. Olin super pettynyt. Tunsin, että hääpuku oli kuitenkin ollut hutiostos, kun en tuntenut oloani morsiameksi siinä. Onneksi olin yksin kotona pukua kokeillessa, niin saatoin vähän kiukkuitkeäkin, kun masensi ja ärsytti.

Lue koko postaus tästä