Minä -blogihaaste

Tällä kertaa vuorossa on Linda blogista napattu haaste. Tällaisia on kiva tehdä, vaikka sinäsä asiat ovat varmaan jo tuttuja lukijoilleni. Ei mitään uutta auringon alla.
Jäätelöä ja kahvia, jeejee!

Minä elän… erittäin hyvää vaihetta elämässäni. Nautin olostani. On kestänyt aika monta vuosikymmentä päästä tällaiseen tilanteeseen, mutta periksi ei kannata antaa. Elämä  (Siperia) opettaa vai miten se nyt meneekään…
Minulla on… omaa aikaa nykyään riittävästi, joten ehdin tehdä myös ”omia juttuja” mukavan paljon. Ilman niitä omia, tärkeitä juttuja voisin paljon huonommin. Eikä kukaan ole liioin nurisemassa ajankäytöstäni. On ihanaa olla oman elämänsä hallitsija.
Minä toivon… sateetonta ja aurinkoista kesää, mutta helteestä ei ole niin väliä. Myös valon määrä korreloi suoraan mielialan kohoamiseen. Valolla on ihmeellinen voima.
Minä en ole… pitkään aikaan käynyt Turussa, koska alkuvuosi on mennyt arkisessa aherruksessa. Kohta on kuitenkin Turun reissu edessä, jolloin käyn muun muassa hautuumaalla katsastamassa isän ja äidin haudan kesäkukat, jotka sinne tilasin. Muutama kyynel taas vierähtää…
Minua ärsyttää… aina ja edelleen

Lue koko postaus tästä