Minä valitsin sinut ja sinut minä sain


Meillähän on ollut tässä siirappia jo parina kuukautena, joten miksi lopettaa nyt kun alkuun on päästy.Tänään on meidän hääpäivä.Olemme olleet 22 vuotta naimisissa.
Muistan meidän hääpäivän oikein hyvin.Menimme naimisiin maistraatissa ja minua jännitti ihan kamalasti.Kaikki oli ohi muutamassa minuutissa.Istuimme maistraatin penkillä ja luimme yhdessä meidän vihkitodistusta.Siinä se nyt oli, mustaa valkoisella.Minä olen hänen vaimonsa ja hän minun aviomieheni.Olin niin onnellinen.

Minä olen oikea Siiri Siirappi ja mies on sellainen arjen teoilla rakkautensa näyttävä ukkeli.Kysyin, että ärsyttääkö häntä kun laitan esim. kesken työpäivän rakkausviestiä hänelle?Ei kuulemma yhtään, hänestä on mukavaa kun olen ajatellut häntä työvilskeeni keskellä.Välillä mies tulee kotiin töistä, pussaa minua otsalle ja laittaa eteeni lemppari suklaata.Hänellä voi myös olla arkivapaata ja silloin hän siivoaa kotona ja minua odottaa valmiiksi tehty ruoka.Minun yllätykset osuvat usein viikonloppuihin. Herään aikaisemmin ja leivon miehen lemppari muffinseja ja keitän erikoiskahvit.Olen myös sellaisten pikkulahjojen ostelija, näitä lahjoja sitten annan läpi vuoden.

Kysyin mieheltä, että mitkä kolme asiaa tulee mieleen

Lue koko postaus tästä