Minecraft syntymäpäivät diy-tyylillä


Lasten syntymäpäivät on tälle vuotta juhlittu. Ensin juhlittiin yhteissynttäreitä ja sitten pojan 8-vuotissyntymäpäiviä kavereiden kesken. Juhlia on aina kiva suunnitella ja järjestää vaikka siihen toisaalta liittyykin paljon stressiä (lähinnä oman pään aiheuttamaa murehdintaa kaiken onnistumisesta).


Minecraft on nyt kova juttu. Siitä on puhuttu monta kuukautta. Peli on saatava. Ja lopulta sitten saikin, ja vielä kännykkäänkin. Mutta eihän se haluaminen siihen lopu, aina tulee jotakin uutta mikä ”on jo kaikilla”. Minecraft oli kuitenkin hyvä teema juhlille. Suhteellisen helppo toteuttaa ruokien ja koristelujen suhteen. Kaikenlaisia laatikkopäitä ja ruoaksi sopii melkein mikä vain joka on tagitettu minecraft-fontilla kirjoitetulla kortilla.

Pöytäliinaksi valikoitui vihreä kangas ja vanhasta vihreästä lakanasta revityt kangassuikaleet toimittavat koristeiden virkaa pöydän yllä. Rakastan sitä, että voin käyttää luovuutta ja tehdä asioita itse, myös se, että asiat toteutuu minibudjetilla on tärkeää. Pienet pahvilaatikot on maalattu vihreiksi ja koristeltu mustalla paperilla ja lopputuloksena on ’creeper’. Pahviputkista ja punaisesta paperista syntyy TNT:tä eli dynamiittia. Kauan ei

Lue koko postaus tästä