MINI HAUL

Pohdin tässä, että milloin viimeksi olen julkiassut tällaisen ”ostosten esittely” -postauksen ja oikeasti jos ihan tarkkoja ollaan niin viimeisin postaus on viime vuoden heinäkuulta! Huh, huh. Mitään ihmeellistä ei ole oikeastaan tullut edes ostettua niinkään lyhyellä aika välillä, että olisi voinut tehdä tällaisen postauksen. Tässä kuitenkin tällainen mini haul nyt alku kuun ostoksista.

USB CABLE | 7,99€, Divid H&MOli aivan pakko ostaa uusi johto, kun vanha on niin rikki tuosta yhdestä päädystä, että pelkäsin aina sen rikkoutuvan niin pahasti, ettei se enää toimisi. Tämän johdon ostaminen oli sellainen ”ostanpa nyt tämän” hetki. Pidän tuosta litteästä pinnasta sekä tekstistä ”Power of the girls”.
SMARTPHONE COVER – suitable for Iphohen 6/7 | 7,99€, H&MTämäkin oli sellainen ”ostanpa nyt puhelimeen kuoret” hetki kaupassa. Kuori oli jotenkin todella kivan näköinen ja olen ollut kyllästynyt edellisiin jo jonkin aikaa. Tämä on ihanan moderni ja kivan ohutkin. Ehkei paras suoja puhelimelle, mutta havermmin tiputtelen puhelintani.

TAULU | 3€, itsepalvelukirpputori

Lue koko postaus tästä