Minkä sammakon lipsautin puolustusministerille ja luomiväriarvonnan voittaja!

*Arvontapalkinto saatu
Lauantaina oli juhlat ja näissä kuvissa juhliin lähdössä. Instaan paukautin yllä olevan kuvan vaikka kuvaushetken totuus oli Samppa häsäämässä jaloissa oikein urakalla. Täytyyhän sitä juhliinlähtö kiepautukset ja härdellit toisen heittää. Jotain on selkeästi tapahtumassa ja  toinen on huomiota vailla. Hih tiesin kyllä, että puolustusministeri tulee istumaan meidän pöydässä ja sanoin miehelleni, että katsokin, että istut sitten ministerin vieressä, enkä vahingossakaan vaan minä. Juu ei siis yli puoluerajojen mitään ministeriä vastaan, mutta kun se jännitys. Kyllä te tiedätte virkavallan pelko, se olettama, että ministerisherra on monitahoisesti älykkäämpi, tietäväisempi (faktasti onkin) ja mitäs jos ei ole huumoriveikko vaan totinen torvensoittaja.
Niin siinä kuitenkin kävi, että astelin sellaisessa tilanteessa pöytään, että Kaikkonen herrasmiehenä veti tuolin viereltään ja minä siinä torvelona sitten kysäisin, että ”istunko tähän siis” ja Kaikkonen vastasi herrasmiehenä ”mielellään.” 
Tästä menin niin hämilleni, koska olettama oli, että mieheni edustaa siinä Kaikkosen vieressä ja itse saan enemmän hymistellä vieressä, sillä small talk on itselleni

Lue koko postaus tästä