MINNE HALUAISIN MATKUSTAA?

Mun osalta tällainen postaus on kyllä todella helppo toteuttaa, sillä maailmassa on vaan aivan liikaa erilaisia paikkoja jotka haluaisin joskus nähdä ja kokea. Tähän mennessä oon päässyt käymään Israelissa, Egyptissä, Ruotsissa, Venäjällä ja Saksassa. Niin joo ja tietenkin Virossa. Jopa Suomen sisällä matkailu on jäänyt suhteellisen vähäiseksi eikä Lestijärveä pohjoisempana ole tullut käytyä. Uskon ja toivon kuitenkin, että joku päivä vielä mullakin on mahdollisuus matkustella enemmän.1. UUSI-SEELANTITää on ehkä suurimpana haaveena näistä. Uusi-Seelanti on aivan upea saarivaltio lähellä Australiaa, eli siis aika kaukana! Turkoosia vettä, vuoristoja, kaunista luontoa ja eksoottisia eläimiä. ♡
2. TUKHOLMA RuotsiOon käynyt joskus aiemminkin Tukholmassa, mutta silloin olin vasta 7-vuotias. Nyt olisi ihana mennä sinne edes vaikka pariksi yöksi. Voisin jo niin kuvitella itseni asukuvailemassa Tukholman kauniilla kaduilla ja istuskelemassa kahviloissa.
3. KROATIANäistä ehdottomasti Kroatia on paikka, minne kaikista eniten haluaisin mennä. Kirjoittakaa Google- kuvahakuun Krka national park. Sieltä avautuu aivan upeat vesiputoukset, jotka olis varmasti näkemisen arvoiset!

Lue koko postaus tästä