Minulta Teille blogi 1-vuotta!

SYNTTÄRIIIIIT!

Facebook muistutteli viime viikolla mun ihan ekasta, vähän kuin ’oikeasta postauksestani’ It’s showertime. Siinä kerroin ystävälleni järjestämistämme babyshowereista sekä tekemästäni ”Arvaa vauvan…” -printtipohjasta. Eli pittäähän sitä vähän juhlia ja mainostaa!Olin aiemminkin jo pitänyt blogia nimellä ”Looking the world through glass” (tai jotain sinne päin) parin vuoden ajan, mutta postaukset olivat vain valokuvia eikä niissä ollut juurikaan tekstisisältöä. Edelleen, jos haluat katsoa vanhempia postauksiani, ne löytyvät kyllä tämän blogin historialuettelosta.

Nykyisen nimen ”Minulta teille” blogille keksin kesän 2016 aikoihin, mutta en silloinkaan vielä uskaltautunut kirjoittelemaan mitään sen suurempia. Postailin ainoastaan ottamiani kuvia, joten tuo 27032017 on minulle henkilökohtaisesti paljon merkittävämpi päivämäärä.

Miksi mulle oli niin vaikeaa aloittaa blogin kirjoittaminen?
Ihan ensimmäinen sana, joka tuli mieleeni, on; itseluottamus. Mulla ei oo ollut sitä koskaan kovinkaan paljoa vaikka on tullut esimerkiksi, tehtyä joitain valokuvauskeikkoja tutuille ja voitettua koulujen välisiä kirjoittamiskilpailuja. Vielä vuosi sitten mää ihan liikaa ajattelin, että mun blogin kirjoittamista jotenkin kritisoitaisiin rajusti. Että en osaa,

Lue koko postaus tästä