MINUN MAANANTAINI

Päätin tehdä pitkästä aikaa Day with me-postauksen ja päiväksi valikoitui tämän viikon maanantai. Maanantaina alkoi tämä minun ns. rento viikkoni, joten maanantai oli heti vapaapäivä. Kurkataanpas miltä minun vapaapäiväni maanantaina oikein näytti.

Maanantaina heräsin klo 6 niin kamalaan yskäkohtaukseen, että minun oli pakko nousta, kun tuntui siltä, etten saisi henkeä yskän takia. Kun yskä oli helpottanut niin en viitsinyt enää nukkumaan mennä, koska kello olisi kuitenkin herättänyt parin tunnin kuluttua.

Aamiaiseksi söin vain kulhollisen muroja – tai siis Hämi avusti. Meillä on Hämin kanssa kristillinen tasajako murojen suhteen, minä syön murot ja Hämi saa lopuksi juoda maidot.

Aamupalan jälkeen aloin laittamaan itseäni kuntoon, koska heti aamupäivällä oli tiedossa Ideaparkkiin lähtö. Aamu tuntui aikaisen heräämisen takia todella pitkältä, että kokoajan vain silmäilin kelloa koska voisin hypätä autoon.

Kymmenen jälkeen lähdin ajelemaan kohti Ideaparkkia, jossa näin pitkästä aikaa ystävääni, jota en ollut nähnyt moneen kuukauteen vai jopa vuoteen… 

Ideaparkista ei paljoakaan tullut tavaraa ostettua, mutta Subissa kävimme

Lue koko postaus tästä