Miss Beauty London – huulipunia

Olen kermaisten ja kosteuttavien puikkohuulipunien käyttäjä. En ole innostunut mattahuulipunista, enkä aplikaattorilla laitettavista nestemäisistä huulituotteista. Sanotaan vaikka niin, että olen vanhanaikainen ja haluan levittää huulipunani puikosta huulilleni. Lisäksi kammoan kuivuuden tunnetta huulissa, minkä vuoksi huulipunan pitää tuntuu kostealta ja sopivan liukkaalta huulilla.


Haluan vinkata muutamasta kivasta huulipunalöydöstä Miss Beauty Londonin* kokoelmista. Tai oikeastaan kyse on merkin Lipstickeistä, joiden sävyihin olen ihastunut koostumuksen lisäksi. Punien koostumus on mukavan kermainen, pehmeä ja helposti levittyvä. Kestävyys huulilla ei ehkä ihan huippuluokkaa, mutta itse olen melko ahkera huulipunan lisääjä muutenkin, joten en koe värin pienoista hiipumista  minkäänlaisena haittatekijänä. Muutenkin punaan huulet esimerkiksi juotuani jotain, koska koen epätasaisen jälkeen epäesteettisenä. Kukin tyylillään!

Suosikkisävyjäni Miss Beauty London Lipstickeistä ovat sävyt 357 Mauve, 376 Cookie, 377 Angel Delight.
Näiden Miss Beauty Londonin huulipunien sävyt ovat melko neutraaleja ja sopivat mielestäni monelle. Kermaisen koostumuksen takia  käytän niitä usein myös saman sävyisen mattahuulipunan päällä. Mauvea käytän näistä eniten. Myös vaaleanpunaiseen vivahtava Angel Delight on mieleeni. Yleensä en käytä

Lue koko postaus tästä